Fordítsd át az anyasággal járó stresszt és bizonytalanságot erőséggé, érzelmi stabilitássá és magabiztossággá!

 
Bemutatom az

Érzelmi ellenállóképesség fejlesztése kihívást!

Ez az email tanfolyam segít felfedezni a belső erőforrásaidat, hogy magabiztosan élhesd meg az anyaságot, stabil érzelmi egyensúlyban és boldogan, anélkül, hogy állandó stresszt és bűntudatot éreznél a gyerekneveléssel kapcsolatban.

Ha te is egy elfoglalt anya vagy, akinek nehéz összeegyeztetni a gyereknevelést, a munkát és a saját életét, vagy egy friss anyuka vagy, aki azt kívánja, bárcsak jobban tudná kezelni a stresszt és jobban élvezné az anyaságot – akkor ez a program neked való.

Érzelmi tudatosságfejlesztő kihívás

Gyakran úgy érzed, hogy alig tudod a fejed a víz felett tartani a fejed. Épp ezért nem lehet elégszer hangsúlyozni az érzelmi ellenállóképesség fontosságát ebben a rendkívül felelősségteljes feladatban.

Az érzelmi rugalmasságod fejlesztése segít, hogy másképp lásd az anyaságot: a stresszt kezelhető problémákká, az anyai bűntudatot pedig önbizalommá változtasd át.

És ha ez nem lenne elég indok arra, hogy komolyan vedd a témát:

De az anyaság kihívásai miatt túlterheltnek és érzelmileg kimerültnek érzed magad...

De sokszor csak utolsó vagy a sorban, de

De örömmel mondom, hogy ennek nem kell így lennie!

Összeállítottam egy tudományosan bizonyított módszertanon alapuló módszert, ami segíteni tud abban, hogy erősebbnek és magabiztosabbnak érezd magad.

Érzelmi tudatosságfejlesztő kihívás2

Mi lenne, ha megszabadulnál az állandó bizonytalanságtól és stressztől, és újra rátalálnál az örömre és magabiztosságra, ami régen meg volt benned?

Tudom, hogy ezek az élményeid valósak és nagyon nehéz cipelni őket.

Három kisfiú anyukájaként átérzem a fásultság, feszültség és frusztráltság nyomását. De pszichológusként pontosan tudom, mit lehet ezek ellen tenni. Ezért alkottam meg az Érzelmi ellenállóképesség fejlesztése kihívást.

Képzeld el, milyen érzés lenne, ha...

Innen:

Az anyaságban minden nap nehéznek tűnik, mintha állandóan küzdenél…

Bizonytalan vagy és gyakran negatívan beszélsz magadról, kérdőjelezed meg, hogy jó anya vagy-e…

Úgy érzed, eltávolodsz a családodtól, és mélyebb kapcsolatokra vágysz… 

ide jutnál el:

Az anyaság örömeit minden nap megéled, miközben ügyesen kezeled a kihívásokat.

Önegyüttérzéssel és önbizalommal fordulsz magad felé, tudva, hogy pont jó vagy úgy, ahogy vagy.

Erős és értékes kapcsolatokat építesz ki a gyerekeiddel és a pároddal, szeretetteljes otthont teremtve.

Ha készen állsz arra, hogy belevágj ebbe az átalakulásba, akkor...

Itt az ideje, hogy felfedezd a

érzelmi ellenállóképesség fejlesztő kihívást

Ez az email tanfolyam több, mint a szokásos szülői önfejlesztő program.

Ez egy hatékony módszer, amivel felfedezheted és használhatod a benned rejlő erősségeket, hogy magabiztosan kezeld az anyasággal járó kihívásokat, és boldog, kiegyensúlyozott életet élj a stressz és bűntudat nyomása nélkül.

Nem csak ideiglenes megoldásokat kínál, hanem segít teljesen új szemlélettel nézni az anyaságra és az élet kihívásaira.

Mi van ebben az email tanfolyamban?

5

Ezek a gyakorlatok kifejezetten arra szolgálnak, hogy megerősítsék a belső erőforrásaidat és növeljék az érzelmi stabilitásodat az élet minden területén.

Például, amikor egy hosszú, nehezebb nap végén már majdnem minden összeomlott körülötted, néhány egyszerű gyakorlat segítségével újra nyugodtá és magabiztosabbá tudsz válni.

7

Ezeknek a technikáknak a segítségével új, hatékonyabb megoldásokat találsz a nehéz helyzetek kezelésére.

Amikor a mindennapi stressz próbára teszi az életedet, egy megfelelő pozitív megküzdési technika által képes leszel az akadályokat lehetőségekké formálni, és olyan erőt találsz majd magadban, amely által képes leszel kitörni a negatív spirálból.

webshop mockupok

Ezek a gyakorlatok arra ösztönöznek, hogy az élet minden pillanatában megtaláld és megbecsüld azokat az apró örömöket és lehetőségeket, amelyek körülvesznek téged.

A szürke és nyomasztó hétköznapokon egy optimizmust elősegítő gyakorlat segít meglátni a nap sugarait, és ezzel inspirációt és motivációt találni. Ezáltal  boldogságabb és elégedettségetebbé válsz.

Jelentkezz az email tanfolyamra

CSAK 4 990 Ft-ért

Mit mondanak rólam mások?

Miért én vagyok a megfelelő ember arra, hogy segítsek neked?

Páli-Apostol Klaudia vagyok, okleveles pszichológus és személyközpontú tanácsadó. Sok évnyi tanulás után iskolapszichológusként kezdtem a szakmai pályafutásom. Ekkor kezdtem először alkalmazni a pozitív pszichológia tudományos eredményeit a gyakorlati munkám során: több preventív, készségfejlesztő programot terveztem és tartottam kamasz gyerekeknek

Majd szépen lassan áteveztem a felnőttekkel való munka vizeire. Meglepő módon az első felnőtt klienseim több, mint 75%-a kisgyerekes anyuka volt. 

Amikor gyeden voltam a kisebbik fiammal, azt vettem észre, hogy nagyon sokat lehet olvasni arról, hogy hogyan neveljük a gyermekünket a pozitivitás szellemében, azonban arról sokkal kevesebb szó esik, hogy szülőként mit tehetünk a saját jóllétünk érdekében. 

Akkor fogadtam meg, hogy a munkám vezetővonala a továbbiakban az, hogy szakmailag hiteles és gyakorlatias támogatást nyújtsak a szülőtársaimnak erről. Fontos szakmai célom, hogy a szülők saját maguk jóllétére is pontosan annyi figyelmet szenteljenek, mint a gyermekeik fejlődésére és jóllétére.

Eltökélt szándékom ezért, hogy segítsek neked abban, hogy te is megtapasztald a pozitív pszichológia fenomenális erejét.

Van még kérdésed?

Hadd válaszoljak a leggyakrabban felmerülő kérdésekre:

Ez egy összetett kérdés, de röviden: a life coaching célja, hogy támogatást és útmutatást nyújtson azoknak, akik úgy érzik, hogy válaszúthoz érkeztek, és szükségük van némi extra segítségre, hogy pozitív és konstruktív módon mozdítsák előre az életüket – mivel ez nem terápia, nem arra szolgál, hogy tartós személyiségváltozást hozzon létre.

A pozitív pszichológiai eljárások (terápia vagy tanácsadás keretein belül) tudományosan alátámasztott módszerekkel segítik a klienseket a jóllétük növelésében, az erősségeik felfedezésében és alkalmazásában, a jobb teljesítményük elérésében és az önazonos céljaik megvalósításában (mint ez a munkafüzet).

A pozitív pszichológiai eljárások általában az erősségekre, a pszichés rugalmasságra, az optimizmusra és a pozitív érzelmek megélésére helyezik a hangsúlyt.

Én úgy jövök bele ebbe a képbe, hogy a pozitív pszichológiai eszközöket elsősorban prevenciós, megelőzési célból használom fel a klienseim pszichés ellenálló képességének fejlesztése érdekében.

A fizetés után kapsz egy levelet, amiben egy bevezető gyakorlatot találsz. Ezt követően 10 nap alatt 5 emailt kapsz, amiben egy-egy érzelmi ellenállóképességet fejlesztő gyakorlatot találsz. A gyakorlatokat egy kitölthető pdf-ben is eléred, amit az adott emailben kapsz majd meg.

A saját erőforrások azokat a képességeidet és erősségeidet jelentik, amivel akár a külvilágból érkező segítséget és támogatást mozgósítani és alkalmazni tudod.

Ezek segítenek neked abban, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb maradj még akkor is, ha váratlan vagy kellemetlen helyzetbe kerülsz.

A Stripe az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó, MasterCard és Visa kártyával fizethetsz. A fizetési felület magyar nyelvű, nem navigál el a pozitivpszichologus.hu-ról, és a kártyaadataid természetesen nem jutnak el hozzám, sem máshoz.

Írj nekem bátran az info@pozitivpszichologus.hu email címre és igyekszem maximum 48 órán belül, a legpontosabban válaszolni neked. 🙂

Alakítsd át a feszültséget, fáradtságot, a frusztrációt és a bizonytalanságot az erősségeid, az érzelmi egyensúlyod és a mindennapi örömeid forrásává az Érzelmi ellenállóképesség fejlesztő kihívással!

Scroll to Top