BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Volt már olyan, hogy meg akartad találni az érzelmi rugalmasság kulcsát? Képzeld el, hogy milyen lenne, ha magabiztosnak, kiegyensúlyozottnak és örömtelinek élnéd meg az anyaságot, és tudnád, hogy pozitív példát mutatsz a gyermekeidnek.

Ismerd meg a

Pozitív pszichológiai konzultációs programot!

Az online konzultációs program azoknak az anyáknak, akik boldogabbak és magabiztosabbak szeretnének lenni, és ebben jó példát szeretnének mutatni a gyermekeiknek.

Olyan érzelmi öngondoskodási rutin megalkotásával segítem az anyákat, amivel erősebbé és ellenállóbbá válnak, és így örömmel, elégedettséggel és magabiztosan élik meg az anyaságot, a felesleges stressz és bűntudat érzése nélkül.

Nehéz mindent egyensúlyban tartanunk és boldogságunk eléréséért is tennünk.

Sokszor csak az utolsók vagyunk a sorban.

De, hogyha az érzelmi egészségedre és boldogságodra is elég időt és energitát tudsz fordítani, magabiztosabb és rugalmasabb leszel, és jobban fogod érzed magad anyaként, társként és nőként is.

És, ha ez nem lenne elég ok arra, hogy odafigyeljünk magunkra:

Ha anyaként az érzelmi jóllétedre összpontosítasz, nem csak magadnak teszel jót, hanem segítesz egy boldog és támogató otthont teremteni a családodnak is.

De az anyaság kihívásai miatt túlterheltnek és érzelmileg kimerültnek érzed magad...

Lehet, hogy a mindennapi élet zűrzavarában nem tudsz elég időt szakítani magadra.

Nagyon szeretnéd, hogy erősnek és elégedettnek érezd magad, de úgy érzed, hogy a társas elvárások és az irreális normák csapdájába estél. Az önbizalomhiány és a bűntudat miatt nem tudod a saját jóllétedet előtérbe helyezni.

És ezek miatt most:

Megértelek, nem vagy egyedül,
és van erre megoldás.

Mi lenne, ha megszabadulnál az állandó bizonytalanságtól és stressztől, és újra rátalálnál az örömre és magabiztosságra, ami régen meg volt benned?

Tudom, hogy a problémáid valósak.

Ezért hoztam létre egy különleges megoldást, ami közvetlenül ezekre a nehézségek megoldásában segít neked. Ez nem egy szokásos önfejlesztő program, hanem egy személyre szabott útmutató, ami kifejezetten olyan anyáknak készült, mint amilyen Te vagy!

És elárulom, ez lehet az a hiányzó rész, ami boldogabbá teheti az anyaságodat.

A pozitív pszichológiai konzultáció különlegessége és hatékonysága ezekben rejlik:

Erősségek felhasználása

Ismerd fel és tanuld meg használni azokat az erőforrásaidat, amikkel meg tudsz birkózni az anyaság kihívásaival, használva a benned rejlő erőt.

Pozitív kapcsolatok kialakítása

Tanuld meg azokat a készségeket, amikkel szorosabbra fűzheted a kapcsolatidat, így teremtve egy szeretetteljes, támogató családi légkört.

Önegyüttérzés gyakorlása

Tanuld meg, hogyan hallgattasd el a belső kritikusodra, légy kedves magadhoz, szabadulj meg a tökéletességre való törekvéstől, és találd meg a boldogságot az anyaság zűrzavarában.

Beletettem minden tudásomat és tapasztalatomat ebbe a programba, hogy felszabadultan és magabiztosan élhesd meg az anyaságot, anélkül, hogy feláldoznád a saját érzelmi jóllétedet.

Képzeld el, milyen érzés lenne, ha...

Innen

ide jutnál el.

😕 Az anyaságban minden nap nehéznek tűnik, mintha állandóan küzdenél…

😕 Bizonytalan vagy és gyakran negatívan beszélsz magadról, kérdőjelezed meg, hogy jó anya vagy-e…

😕 Úgy érzed, eltávolodsz a családodtól, és mélyebb kapcsolatokra vágysz… 

🎉 Az anyaság örömeit minden nap megéled, miközben ügyesen kezeled a kihívásokat.

😍 Önegyüttérzéssel és önbizalommal fordulsz magad felé, tudva, hogy pont jó vagy úgy, ahogy vagy.

⚡️ Erős és értékes kapcsolatokat építesz ki a gyerekeiddel és a pároddal, szeretetteljes otthont teremtve.

Ha készen állsz arra, hogy belevágj ebbe az átalakulásba, akkor...

Itt az ideje, hogy felfedezd a

Pozitív pszichológiai konzultációs programot

Ez az online konzultációs program segít neked abban, hogy az érzelmi és pszichológiai gondoskodási módszereidet felfrissítsd.

A program boldogságot növelő gyakorlatokkal, hatékony kommunikációs módszerekkel és problémamegoldó technikákkal van tele, ami segít neked kihasználni a lehetőségeidet és elérni a céljaidat.

És tudod mi a legjobb?

Mindezt úgy teheted meg, hogy közben elköszönsz az anyasággal járó stressztől és bizonytalanságtól, és egy boldogabb, magabiztosabb éneddé válhatsz.

Mi van a Pozitív Pszichológiai Konzultációs programban?

5

Érzelmi öngondoskodási rutin kialakítása

Egyszerű lépéseket tanulhatsz meg, amelyek segítenek neked személyre szabottan gondoskodni az érzelmi jóllétedről.

Olyan témákkal foglalkozunk, mint a pozitív érzelmek megélése, a boldogságot hozó szokások, stresszkezeő stratégiák, kommunikációs módszerek és személyes célok megfogalmazása.

Az érzelmi rugalmasság fejlesztése az értékeid segítségével

Ez a foglalkozás segít, hogy újra összhangba kerülj azzal, ami igazán fontos számodra, így jobban ellenállhatsz a nehézségeknek. Megtanít arra, hogyan kezeld a stresszt úgy, hogy a döntéseidet a saját fontos értékeid alapján hozd.

Praktikus eszközöket és módszereket kapsz, amik segítenek rugalmasabban kezelni az élet kihívásait.

6
7

Pozitív élményfeldolgozó szokások létrehozása

Ez a foglalkozás megmutatja, hogyan alakíthatsz ki olyan szokásokat, amik segítenek megállni, észrevenni, élvezni és meghosszabbítani a mindennapi apró, jó pillanatokat.

Ennek a segítségével növeli tudod az elégedettségedet és a háládat, ami az érzelmi ellenálló képésség alapja.

FOGLALD LE AZ IDŐPONTOD MÉG MA!

Választhatod az első 90 perces foglalkozást (hogy összeállítsuk a saját érzelmi öngondozási rutinodat) egyedül is 25 000 Ft-ért, VAGY a kedvezményes csomagajánlat keretében vásárold meg a teljes programot mindössze 65 000 Ft-ért.

Egy alkalmas konzultáció

Dedikált pozitív pszichológia konzultáció 90 percben.

Ára: 

 25 000 Ft helyett 

21 250 Ft

* Szüliheti kedvezmény Korlátozott helyek | Különleges elégedettségi garancia

Három alkalmas konzultációs csomag

Utánkövetéses pozitív pszichológia konzultáció sorozat 3×90 percben, heti 1 alkalommal.

Ára: 

75 000 Ft

helyett

55 250 Ft

* Szüliheti- és csomagkedvezmény | Korlátozott helyek | Különleges elégedettségi garancia

Mit mondanak rólam mások?

Miért én vagyok a megfelelő ember arra, hogy segítsek neked?

Páli-Apostol Klaudia vagyok, okleveles pszichológus és személyközpontú tanácsadó. Sok évnyi tanulás után iskolapszichológusként kezdtem a szakmai pályafutásom. Ekkor kezdtem először alkalmazni a pozitív pszichológia tudományos eredményeit a gyakorlati munkám során: több preventív, készségfejlesztő programot terveztem és tartottam kamasz gyerekeknek

Majd szépen lassan áteveztem a felnőttekkel való munka vizeire. Meglepő módon az első felnőtt klienseim több, mint 75%-a kisgyerekes anyuka volt. 

Amikor gyeden voltam a kisebbik fiammal, azt vettem észre, hogy nagyon sokat lehet olvasni arról, hogy hogyan neveljük a gyermekünket a pozitivitás szellemében, azonban arról sokkal kevesebb szó esik, hogy szülőként mit tehetünk a saját jóllétünk érdekében. 

Akkor fogadtam meg, hogy a munkám vezetővonala a továbbiakban az, hogy szakmailag hiteles és gyakorlatias támogatást nyújtsak a szülőtársaimnak erről. Fontos szakmai célom, hogy a szülők saját maguk jóllétére is pontosan annyi figyelmet szenteljenek, mint a gyermekeik fejlődésére és jóllétére.

Eltökélt szándékom ezért, hogy segítsek neked abban, hogy te is megtapasztald a pozitív pszichológia fenomenális erejét.
elégedettségi garancia

Az ebook megvásárlása teljesen kockázatmentes! Egy különleges 7 napos elégedettségi garancia biztosítja, hogy a pénzed nem veszik el, mindenképpen kapsz segítséget.

Ha a korábbi tapasztalataid óvatosabbá tettek, szeretnélek biztosítani arról, hogy teljes nyugalommal kipróbálhatod a Pozitív pszichológiai konzultációt.

Miért? Mert annyira biztos vagyok benne, hogy hasznosnak fogod találni az önbizalmad és az optimizmusod erősítésére szolgáló gyakorlatokat és tippeket. A garancia értelmében, ha a konzultációt követő 3 napon belül írsz egy emailt nekem, arról, hogy mit vártál volna tőle, amit nem kaptál meg, kapsz egy 50 perces online pszichológiai tanácsadást INGYEN.

Nincs semmi vesztenivalód, mert mindenképpen segíteni fogok Neked az érzelmi jólléted fejlesztésében!

Hadd osszak meg Veled valami fontosat

Az érzelmi jólléted nagyon fontos, és magadba fektetni azt jelenti, hogy elkötelezed magad a fejlődésed és boldogságod mellett.

Lehet, hogy azt gondolod, az anyaság során a saját szükségleteidet háttérbe kell szorítanod, de gondold át: ha jól vagy, akkor másokról is jobban tudsz gondoskodni.

Az öngondoskodás nem önzés, hanem nagyon is szükséges része az anyaságnak!

Ha elindulsz ezen az úton, hogy jobban megismerd és megerősítsd magad, az hatalmas pozitív változásokat hozhat az életedben és a szeretteidében is.

Melyik utat választanád ma, hogy erősebb és magabiztosabb legyél?

Azon gondolkodsz, hogy ez TÉNYLEG Neked való-e?

Ha az alábbi kategóriák bármelyikébe/vagy az összesbe beleillesz, akkor még ma jelentkezz:​

Ha a fenti kategóriák közül bármelyikbe beletartozol, akkor a Pozitív pszichológiai konzultációs programot pont Neked találtam ki!

Van még kérdésed?

Hadd válaszoljak a leggyakrabban felmerülő kérdésekre:

Válaszd ki melyik konzultációs forma passzol az igényeidhez, vásárold meg a szolgálatást, majd a visszaigazoló emailben található időpontfoglaló alkalmazással foglald le a neked megfelelő időpontot.

Hétköznaponként általában 17:30 és 19:45, illetve hétvégén 10:00 és 16:00 óra között vannak szabad időpontok.

Ez egy összetett kérdés, de röviden: a life coaching célja, hogy támogatást és útmutatást nyújtson azoknak, akik úgy érzik, hogy válaszúthoz érkeztek, és szükségük van némi extra segítségre, hogy pozitív és konstruktív módon mozdítsák előre az életüket – mivel ez nem terápia, nem arra szolgál, hogy tartós személyiségváltozást hozzon létre.

A pozitív pszichológiai eljárások (terápia vagy tanácsadás keretein belül) tudományosan alátámasztott módszerekkel segítik a klienseket a jóllétük növelésében, az erősségeik felfedezésében és alkalmazásában, a jobb teljesítményük elérésében és az önazonos céljaik megvalósításában (mint ez a munkafüzet).

A pozitív pszichológiai eljárások általában az erősségekre, a pszichés rugalmasságra, az optimizmusra és a pozitív érzelmek megélésére helyezik a hangsúlyt.

Én úgy jövök bele ebbe a képbe, hogy a pozitív pszichológiai eszközöket elsősorban prevenciós, megelőzési célból használom fel a klienseim pszichés ellenálló képességének fejlesztése érdekében.

A konzultáción elhangzottak elsősorban a Te készségeidet fejlesztik, azonban, ha a gyermeked azt látja, hogy aktívan teszel a saját jóllétedért, Ő is meg fogja tanulni ezeket. 

Viszont meg szeretném jegyezni, hogy ha már azon gondolkodsz, hogyan válhatsz jó anyává, nagy valószínűséggel elég jó édesanyja vagy a gyermekednek!

A saját erőforrások azokat a képességeidet és erősségeidet jelentik, amivel akár a külvilágból érkező segítséget és támogatást mozgósítani és alkalmazni tudod.

Ezek segítenek neked abban, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb maradj még akkor is, ha váratlan vagy kellemetlen helyzetbe kerülsz.

A „boldogságfokozó gyakorlatok” olyan tevékenységekre vagy módszerekre utalnak, amelyeket az emberek rendszeresen végeznek annak érdekében, hogy javítsák a hangulatukat, növeljék a boldogságérzetüket és csökkentsék a stresszt.

Ezeknek a gyakorlatoknak a rendszeres alkalmazása hozzájárul a pszichológiai egészséghez és a teljesítőképességhez. Többféle gyakorlat ismert,  és az emberek egyénileg választhatják ki, melyik hatékonyabbak számukra. Ezeket a gyakorlatokat pozitív pszichológiai kutatások is alátámasztották.

Az öngondoskodási rutin rendszeres gyakorlása segít fenntartani a pszichológiai egyensúlyt, és hozzájárul egy egészséges, kiegyensúlyozott élet kialakításához.

Az öngondoskodás segít csökkenteni a stresszt, javítja az alkalmazkodóképességet, és hozzájárul a mentális jólléthez. Az öngondoskodás nem gyógyír minden problémára, de a rendszeres gyakorlásával mégis könnyedén megteremthetjük belső stabilitásunkat, javíthatjuk az alkalmazkodási képességünket és fokozhatjuk a pozitív hangulatunkat.

Ezen az egy alkalmas, 90 perces online konzultáció azt tudjuk feltérképezni, hogy Neked személyesen miben tud segíteni a pozitív pszichológia az anyaságod megélésében. Eszközöket, új értelmezési lehetőségeket kaphatsz tőle a tudatosságod, az önismereted növekedése és az átadott tudás által.

A Stripe az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó, MasterCard és Visa kártyával fizethetsz. A fizetési felület magyar nyelvű, nem navigál el a pozitivpszichologus.hu-ról, és a kártyaadataid természetesen nem jutnak el hozzám, sem máshoz.

A konzultáció a Google Meet felületén zajlik, amihez stabil internetkapcsolatra, és kamerával és mikrofonnal felszerelt laptopra vagy tabletre lesz szükséged. 

A technikai háttéren kívül nyugodt, és lehetőleg csendes környezetre lesz szükséged, ahol zavartalanul tudsz majd magadra fókuszálni.

A konzultáció során egy előre kialakított feladatsorom fogok végigmenni, amit a konzultáció után te is megkapsz.

Írj nekem bátran az info@pozitivpszichologus.hu email címre és igyekszem maximum 48 órán belül, a legpontosabban válaszolni neked. 🙂

Még egy utolsó fontos gondolat

Nem számít, hogy hogyan döntesz, hogy a Pozitív pszichológiai konzultáció által kínált érzelmi öngondoskodási rutint beilleszted-e a mindennapjaidba vagy sem…

Kérlek, NE várj még egy napot azzal, hogy az érzelmi jóllétedbe fektess.

Mert NEM szeretném, ha később visszatekintve azt gondolnád: „Annyi jó élményt és örömöt hagytam ki – a mindenit, bárcsak hamarabb elkezdtem volna!”.

És ez azért van, mert a fenntartható és boldog anyasághoz valójában:

– önmagunk megismerésén keresztül vezet az út,
– magabiztosság, önazonosság és optimizmus kell hozzá,
– az erősségeink felhasználása és az érzelmi ellenálló képességünk fejlesztése elengedhetetlen.

És mi a Te feladatod? 

Csak az, hogy tegyél azért, hogy ez valóban megtörténjen.

Ezért hoztam létre a Pozitív pszichológiai konzultációs programot – hogy segítsek NEKED érzelmileg megerősödni és kiteljesedni.

És ez a Te lehetőséged arra, hogy beilleszd ezeket az eszközöket az életedbe – és ha megteszed, alig várom, hogy lássam a pozitív változásokat, amiket meg fogsz tapasztalni.

Klaudia

Scroll to Top