fbpx

LelkiErő emelő kihívás

LelkiErő emelő kihívás

4 990 Ft

Mit tartalmaz az email tanfolyam?

  • 5 emailt tudományos kutatásokban is használt érzelmi ellenállóképesség fejlesztő gyakorlatokkal
  • interaktív feladatlapot minden gyakorlathoz
  • érzelemkezelési- és erősségeket bemutató segédanyagot

Készen állsz arra, hogy nyugodtabb és magabiztosabb légy a mindennapokban, még akkor is, ha a gyerekek folyamatosan próbára teszik a türelmedet?

Szeretnéd mindezt elérni anélkül, hogy feláldoznád a ritka szabadidődet hosszú és bonyolult programokra?

A LelkiErő emelő kihívás segít megerősíteni az érzelmi ellenállóképességedet és fejleszteni a pozitív, optimista és fejlődésfókuszú hozzállásodat.

Ez nem csak egy újabb egyszerű önfejlesztő tanfolyam, ez egy tudományos alapokon nyugvó útmutató, ami segít abban, hogy jobban ki tudd élvezni az anyaságot, és elégedettebbnek, boldogabbnak éld meg azt, miközben békét találsz a hétköznapok zűrzavarában. Segít (vissza)találni önmagadhoz és a szeretteidhez, úgy, hogy a stressz már nem lebénít és megrekeszt, hanem a kihívásokat fejlődési lehetőségként éled meg azt.

Hogyan fog segíteni neked?

  • Tudományosan igazolt módszerek: Megismerkedhetsz azokkal a technikákkal, amiket a pszichológia legújabb kutatásai alapján fejlesztettek ki, így a legjobb eszközök állnak rendelkezésedre az érzelmi jólét eléréséhez.
  • Rugalmas tanulás: Az email tanfolyam lehetővé teszi, hogy akkor és ott foglalkozz az anyaggal, ahol és amikor csak szeretnéd, így könnyedén beillesztheted a napirendedbe.
  • Stratégiák a pozitív gondolkodáshoz: Megismered a tartósan pozitív, fejlődésfókuszú és reálisan optimista gondolkodásmód kialakítása felé vezető lépéseket.
  • Életre szóló hozzáférés az anyagokhoz: A tanfolyam befejezése után is hozzáférhetsz az összes anyaghoz, így ha később újra szükséged lenne rájuk, könnyen előveheted őket.

Szeretnél jobban kezelni az érzéseidet és csökkenteni a stresszt az életedben? Csatlakozz a LelkiErő emelő kihíváshoz!

Shopping Cart
Scroll to Top