Pozitív pszichológia konzultációs program

Sale!

Pozitív pszichológia konzultációs program

65 000 Ft

Három alkalmas konzultációs csomag

Utánkövetéses pozitív pszichológia konzultáció sorozat 3×90 percben, heti 1 alkalommal.

 • Online találkozunk egy általad választott időpontban a 90 perces, online konzultcáióra.
 • Végignézzük egy előre megírt munkafüzetet a saját igényeidnek megfelelően.
 • Összeállítunk egy egyedi öngondoskodási rutint a számodra.
 • Egy alkalmat az általad hozott témára, illetve a pozitív élményfeldolgozás technikáira szentelünk.
 • Az utolsó alkalommal az érzelmi ellenálló képességed fejlesztésén lesz a hangsúly: áttekintjük, hogyan tudtad beépíteni az öngondoskodási rutint a mindennapjaidba, és ha kell, finomhangolást is végzünk rajta.

Szeretnéd megtalálni önmagad és közelebb kerülni a családodhoz, céljaidhoz, anélkül, hogy a régi rossz szokásaid hátráltatnának?

A Pozitív pszichológiai konzultációval megteheted az első lépéseket egy boldogabb, érzelmileg kiegyensúlyozottabb élet felé. Ez nem csak egy konzultáció, ahol elmondom, hogyan kezeld a stresszt vagy hogyan legyél magabiztosabb. Segítek, hogy jobban meg tudd érteni önmagadat és a szeretteidet, hogyan alapozd meg a tartós jóllétedet és szoros, szeretetteljes kapcsolataidat.

Hogy segít a konzultáció:

 1. Egyedi öngondoskodái terv: Felmérjük a helyzetedet és lehetőségeidet, majd kialakítunk egy rád szabott tervet, segítve azt, hogy átlépd azokat az akadályokat, amelyek eddig hátráltattak.
 2. Pozitív szokások fejlesztése: Konkrét technikákat és gyakorlatokat mutatok, amelyek segítenek egészséges szokásokat kialakítani, növelve ezzel az érzelmi jólléted és az élettel való elégedettséged.
 3. Erős kapcsolatok építése: Segítek abban, hogy mélyebb, támogatóbb kapcsolatokat alakíts ki a gyerekeiddel és partnereddel, ami kulcsfontosságú a boldog családi élet eléréséhez.

A program tartalma:

 • 90 perces online foglalkozások, amik az érzelmi ellenállóképességre és jóllétre koncentrálnak.
 • Az első alkalommal összeállítunk egy egyedi öngondoskodási rutint a számodra.
 • A második alkalmat az általad hozott témára, illetve a pozitív élményfeldolgozás technikáira szenteljük.
 • Az utolsó alkalommal az érzelmi ellenálló képességed fejlesztésén lesz a hangsúly: áttekintjük, hogyan tudtad beépíteni az öngondoskodási rutint a mindennapjaidba, és ha kell, finomhangolást is végzünk rajta.

Készen állsz arra, hogy valóban boldog és kiegyensúlyozott életet élj? A helyek száma korlátozott, szóval ha úgy érzed, ez a program neked való, foglald le az időpontod most!

Shopping Cart
Scroll to Top