Pozitív pszichológiai „gyorssegély” csomagajánlat

Sale!

Pozitív pszichológiai „gyorssegély” csomagajánlat

12 990 Ft

Mi lenne, ha nem kellene többé folyamatosan aggódnod az anyasággal járó mindennapi kihívások miatt?

Mi lenne, ha könnyedén és örömmel tudnád megélni az anyaságodat, anélkül, hogy az önbizalmad ingadozna vagy kétségek gyötörnének?

Ez? Ez valójában lehetséges. És a legjobb az egészben? Csak egy kattintásnyira vagy tőle.

Küldetésem, hogy támogassam az anyákat abban, hogy az önmegvalósítás útjára léphessenek, és megmutassam nekik, hogyan kezeljék az érzelmeiket egészséges módon. Hogy így a pszichés ellenálló képességüket is fejlesszék. Olyan módon, ami elismeri az erősségeiket és tapasztalataikat. Mindebben az érzelmi jóllét fokozásában szerzett pszichológusi tapasztalatomra támaszkodom.

Hogyan? Nos, így jön a képbe a Pozitív pszichológiai videós „gyorssegély” munkafüzet. Ezt az önsegítő feladatgyűjteményt kifejezetten olyan anyukák számára készítettem, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak pszichoterápiára járni.

Ebben az ebookban tudományosan igazolt gyakorlatokkal és módszerekkel segítek neked, hogy növeld az önbizalmadat, az optimizmusodat és az önazonosságodat.

Néhány hét alatt olyan eszközökkel és gondolkodásmóddal rendelkezhetsz, amivel pozitívan és rugalmasan közelítheted meg az anyaságot, anélkül, hogy kétségek vagy bizonytalanságok nyomasztanának.

Készen állsz arra, hogy elindulj egy magabiztosabb és teljesebb anyasági élmény felé vezető úton?

Vágj bele még ma!

A szolgáltatás tartalma:

  • Pozitív pszichológiai „gyorssegély” munkafüzet (6 990 Ft)
  • Egyedi emailes visszajelzés a kitöltött munkafüzet elküldése után (6 990 Ft)
  • Emailes kérdezési lehetőség egy alkalommal az emailes visszajelzés után (6 990 Ft)

Hogyan működik a vásárlás?

    1. A fizetést követően azonnal kapsz egy visszaigazoló emailt a megvásárolt termékkel.
    2. A kitöltött munkafüzet visszaküldése után 7 munkanapon belül kiegészítő információkat és gyakorlatokat tartalmazó egyedi videós visszajelzést kapsz tőlem.
    3. Amennyiben bármilyen kérdésed marad a munkafüzetben szereplő gyakorlatokkal kapcsolatban, azt egyszer írásban fel tudod tenni, erre szintén 7 munkanapon belül válaszolok.
Shopping Cart
Bezárás

Scroll to Top