Pozitív pszichológiai konzultáció

Pozitív pszichológiai konzultáció

25 000 Ft

Egy alkalmas konzultáció

Dedikált pozitív pszichológia konzultáció 90 percben.

  • Online találkozunk egy általad választott időpontban a 90 perces, online konzultcáióra.
  • Végignézzük egy előre megírt munkafüzetet a saját igényeidnek megfelelően.
  • Összeállítunk egy egyedi öngondoskodási rutint a számodra.

Szeretnéd megtalálni önmagad és közelebb kerülni a családodhoz, céljaidhoz, anélkül, hogy a régi rossz szokásaid hátráltatnának?

A Pozitív pszichológiai konzultációval megteheted az első lépéseket egy boldogabb, érzelmileg kiegyensúlyozottabb élet felé. Ez nem csak egy konzultáció, ahol elmondom, hogyan kezeld a stresszt vagy hogyan legyél magabiztosabb. Segítek, hogy jobban meg tudd érteni önmagadat és a szeretteidet, hogyan alapozd meg a tartós jóllétedet és szoros, szeretetteljes kapcsolataidat.

Hogy segít a konzultáció:

  1. Egyedi öngondoskodái terv: Felmérjük a helyzetedet és lehetőségeidet, majd kialakítunk egy rád szabott tervet, segítve azt, hogy átlépd azokat az akadályokat, amelyek eddig hátráltattak.
  2. Pozitív szokások fejlesztése: Konkrét technikákat és gyakorlatokat mutatok, amelyek segítenek egészséges szokásokat kialakítani, növelve ezzel az érzelmi jólléted és az élettel való elégedettséged.
  3. Erős kapcsolatok építése: Segítek abban, hogy mélyebb, támogatóbb kapcsolatokat alakíts ki a gyerekeiddel és partnereddel, ami kulcsfontosságú a boldog családi élet eléréséhez.

A program tartalma:

  • 90 perces online foglalkozások, amik az érzelmi ellenállóképességre és jóllétre koncentrálnak.
  • Gyakorlati tippek arra, hogyan építs be boldogságnövelő szokásokat, hatékony stresszkezelő stratégiákat és kommunikációs technikákat a napi rutinodba.
  • Eszközök a személyes céljaid kitűzéséhez és eléréséhez, amivel javíthatod az életeddel való általános elégedettségedet.

Készen állsz arra, hogy valóban boldog és kiegyensúlyozott életet élj? A helyek száma korlátozott, szóval ha úgy érzed, ez a program neked való, foglald le az időpontod most!

Shopping Cart
Scroll to Top