Páli-Apostol Klaudia

Segítek neked abban, hogy olyan anya legyél, amilyennek látni szeretnéd magad. 

Sokan hozzám fordulnak azzal, hogy nyugodtabbak, boldogabbak, magabiztosabbak, nyitottabbak, elfogadóbbak és hatékonyabbak szeretnének lenni, jobb szülőkké szeretnének válni. 

pozitív- és a személyközpontú pszichológia elméleti és gyakorlati tapasztalatai ebben nagyon hasznos eszközöket adnak.

Fontos, hogy tudd: nem tudom megmondani, hogyan neveld a gyermeked, de segítek abban, hogyan tudsz a saját magad legjobb változatává válni.

Neked most mi segítene a leginkább?

Szeretnél megszabadulni az állandó érzelmi feszültségtől?

Ez a könnyen követhető email tanfolyam segít, hogy nyugodtabban és eredményesebben tudd kezelni a negatív érzéseidet a mindennapok során. a mindennapok során.

A tanfolyamban olyan technikákat mutatok, amivel hatékonyabban meg tudsz bírkózni az anyasággal járó mindennapi stresszel és az élet kihívásaival, kényelmesen, a saját otthonodból.

Olyan bevált módszereket ismersz meg, amelyekhez bármikor visszatérhetsz, és amik konkrét segítséget nyújtanak az érzelmi nehézségek leküzdéséhez, így jobban érezd magad a bőrödben, és kevesebbet aggódj és szorongj.

Szeretnél hinni magadban és a képességeidben?

Ez az interaktív munkafüzet kifejezetten azoknak az anyáknak készült, akik magabiztosabb, tudatosabb és pozitívabb jövőre vágynak, de nincs lehetőségük tanácsadásra járni.

Olyan tudományos kutatásokon alapuló gyakorlatokat tartalmaz, amik segítenek elcsendesíteni a belső kritikusod és legyőzni a tökéletességre való törekvésed.

Ezzel az egyszerű, mégis hatékony munkafüzettel közelebb kerülsz önmagad legjobb változatához és visszaszerezheted az irányítást az életed felett.

Szeretnél búcsút inteni a gyereknevelés okozta érzelmi kimerültségnek?

Az online pszichológiai konzultáción egyedi, rád szabott öngondoskodási tervet készítünk, ami segít szorosabbra fűzni a kapcsolatot önmagaddal, a szeretteiddel és jobban megérteni a saját érzéseidet.

Támogatlak a gyermekneveléssel járó stressz kezelésében, a türelmed fejlesztésében, és abban, hogy megtaláld a mindennapi örömöket.

Így könnyedén átlépheted azokat a belső akadályokat, amelyek eddig visszafogtak a boldogságod megélésében.

Szolgáltatásaimat nem egészségügyi vállalkozóként nyújtom.

Ez azt jelenti, hogy nem végzek pszichoterápiát, csupán pszichológiai tanácsadást.

A pszichológiai tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi ellátást.

Shopping Cart
Scroll to Top