Tudásanyagok

Megtanítalak téged arra, hogyan legyél tudatos, pozitív, kiegyensúlyozott és ebben példát mutató szülő.

Elsősorban abban tudok neked segíteni, hogyan tudsz olyan szülővé válni, mint amilyen lenni szeretnél.

A hozzám fordulók általában azt szokták megfogalmazni céljukként, hogy nyugodtabbak, boldogabbak, nyitottabbak, elfogadóbbak és hatékonyabbak szeretnének lenni. Szeretnének jobb szülőkké válni. A pozitív pszichológia és a humanisztikus pszichológia elméleti keretrendszere ezekre mind alkalmas.

Fontos megjegyeznem, hogy munkám során nem nevelési tanácsadással foglalkozom, hanem a te saját, személyes képességeid fejlesztésén dolgozunk közösen, amin keresztül az általad megfogalmazott cél könnyebben elérhető.

Pszichológusként a fő célom, hogy mélyebb önismeretre tegyél szert. Az önismeret az életed sok területén segítségedre lehet, hiszen magadat jobban megismerve, a társas kapcsolataidban és az általános életviteledben is fejlődni tudsz.

Online pszichoedukációs tartalmak

Haladj a saját tempódban. Digitálisan végig fogom a kezed.

Mit tehetünk a perfekcionista gondolataink csökkéntéséért? pszichoedukációs csomag​

Ez egy olyan online, komplex tudásanyag, ami nemzetközi kutatások által elismert technikákkal előzi meg és szoríthja vissza a túlzó szülői maximalizmust, így csökkentve a szülői kiégés esélyét.

Pszichológiai jóllét pszichoedukációs csomag

A pszichológiai jóllét kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy boldognak érezzük magunkat és képesek legyünk a mindennapi életben helytállni. Ebben a csomagban azt mutatom meg, mit tehetsz meg mindennap azért, hogy a pszichológiai jólléted magas szinten legyen.

Erősségeink pszichoedukációs csomag

Az erősségeink azért hasznosak számunkra, mert segítenek nekünk leküzdeni az élet elkerülhetetlen viszontagságait. Ebben a minikurzusban azt mutatom meg, hogyan használjuk ki az erősségeinket.

Érzelmi intelligencia fejlesztő füzet

Ideális ajándék saját magadnak és a gyermekeidnek is a téli szünetre. Olyan játékos feladatokat és gyakorlatokat tartalmaz, amikkel egyszerűen, könnyen és hatékonyan fejleszthetitek a családi érzelmi légkörét.

Ingyenes segítség, ajándék pszichoedukációs anyagok

Próbáld ki kötöttségek nélkül, és ha bejön, nézz vissza!

Pozitív pszichológus blog

A szülőkkel való munkám során gyakran felmerülő témákról, illetve a tanácsadói munkám alapját tekinthető elméleti keretről szoktam írni egy-egy rövidebb áttekintést ezen a felületen.

Pozitív szülő vagyok hírlevél

Havonta érkező komplex tudásanyag, önismereti kérdőívvel és film- és posztajánlóval.

6 tipp a pszichés jóllét fejlesztéséért

Tudományosan igazolt technikai a kiegyensúlyozottságért, mert kiegyensúlyozott szülők nélkül nincs kiegyensúlyozott családi élet és boldog gyerek sem.

Boldogság bingó

Kutatási eredmények szerint a boldogságunk nagy részben a tudatos  cselekedeteinket múlik. Összesen 12 ilyen boldogító tevékenységet azonosítottak, ebben a játékos feladatban ezeket találod meg.

Emléktár

Ez egy pozitív pszichológiai eszköz, ami a Három áldás gyakorlaton alapul. Naplózási technikaként is felfogható. Használatával növelhetjük a mindennapi pozitív élményeink átélésnek gyakoriságát.

Erősségeink nyomában

Ennek a füzetnek az a célja, hogy segítsen azonosítani és megerősíteni a saját erőforrásainkhoz, erősségeinkhez és az életünk egyéb pozitív dolgaihoz való hozzáférésünket.

Szülői perfekcionizmus csekklista

Manapság egyre több ember tapasztalja meg a perfekcionizmus gátló erejét. Ellenőrizd  a két csekklistámmal, hogy érintett vagy-e ebben a jelenségben!

Szolgáltatásaimat nem egészségügyi vállalkozóként nyújtom.

Ez azt jelenti, hogy nem végzek pszichoterápiát, csupán pszichológiai tanácsadást.

A pszichológiai tanácsadás nem helyettesíti a szakorvosi ellátást.