Készen állsz arra, hogy újra megtaláld az elégedettséged, a magabiztosságodat és kiegyensúlyozottságodat anélkül, hogy elvesznél az anyaság kihívásaiban?

Ismerd meg a

Pozitív pszichológiai gyorssegélyt!

Egy egyszerű, mégis tudományos alapokon nyugvó, hatékony gyakorlatokat tartalmazó munkafüzet, ami segít visszatalálni az életörömödhöz, erősíteni a belső erődet és önbizalmadat – mindezt kényelmesen, a saját otthonodban, pszichoterápiás beavatkozás nélkül.

Ha érzelmileg kimerült anya és egy kis lélegzetvételre, megújulásra vágysz; ha szeretnéd visszanyerni az önbizalmadat és önazonosságod, szeretnél fejlődni és pozitív változást elindítani az életedben, akkor ez a munkafüzet neked szól.

Ha kész vagy arra, hogy időt és energiát fektess a saját érzelmi jólléted fejlesztésére, akkor jó helyen jársz!

Pozitív pszichológiai "gyorssegély"2

Az életöröm és belső erőforrások megtalálása nem egy elérhetetlen vágy; ezek az alapkövei annak, hogykiteljesedett és boldog életet éljünk.

Az elégedettség és az önbizalom nem luxus, hanem létfontosságú részei az egészségnek, a kapcsolatok minőségének és az élet általános jóllétnek.

Valójában a pozitív pszichológiai gyakorlatokkal olyan eszközökkel gazdagodunk, amelyek kulcsfontosságúak az életminőségünk javításában. 

És ha ez még nem lenne elég ok arra, hogy odafigyeljünk rájuk…

Ez a program nemcsak egy önismeretfejlesztő feladatgyűjtemény, hanem egy olyan eszköz, amellyel visszakaphatod az életed feletti irányítást, és megteremted azt a pozitív, biztonságos és inspiráló környezetet, amire mindig is vágytál.

Ha valóban szeretnél változtatni az életeden, itt az ideje, hogy megtedd az első lépést!

De talán épp az öröm és az erő megtalálása az, ami eddig elérhetetlennek tűnt...

Lehet, hogy a mindennapi élet zűrzavarában nem tudsz elég időt szakítani magadra.

Vagy még rosszabb: úgy érezheted, hogy az anyaság, ami a legnagyobb örömforrásod kellene legyen, csak egy újabb teherré vált.

De szeretném, hogy tudd, nem vagy egyedül ebben a helyzetben, és van megoldás!

Látom, milyen kihívásokkal nézel szembe, és pontosan tudom, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy visszatalálj önmagad elégedettebb, magabiztosabb és önazonosabb verziójához.

Pozitív pszichológiai "gyorssegély"

Mi lenne, ha megszabadulnál az állandó bizonytalanságtól és stressztől, és újra rátalálnál az örömre és magabiztosságra, ami régen meg volt benned?

Tudom, hogy a problémáid valósak.

Három gyermek édesanyjaként és tapasztalt pszichológusként pontosan ismerem azokat a kihívásokat, melyekkel nap mint nap szembesülsz.

Ez a munkafüzet nem csak elméleti útmutató, hanem kipróbált gyakorlati lépéseket kínál az önbizalom, önazonosság, és az érzelmi ellenálló képesség fejlesztésére, amelyekkel hosszú távon boldogabbá teheted az anyaságot.

Ráadásul, ha nem hozza meg a várt eredményt, vállalom, hogy személyesen segítek neked egy 50 perces ingyenes online pszichológiai tanácsadáson.

A pozitív pszichológiai konzultáció különlegessége és hatékonysága ezekben rejlik:

Önreflexiót, önismeret növelő gyakorlatok

Ezek a gyakorlatok arra ösztönöznek, hogy mélyebb önismeretre tegyél szert, és megértsd az érzéseidet és a viselkedésedet.Ezáltal növekszik az önbecsülésed és az önbizalmad.

Erősségeid felfedezését segítő gyakorlatok

Ezek a feladatok segítenek abban, hogy felismerd és kihasználd a saját erősségeidet, ami fejleszti a megküzdési képességeidet és az önazonosságodat.

Érzelmi ellenálló képességedet növelő gyakorlatok

Ezek a gyakorlatok arra irányulnak, hogy megerősítsék az érzelmi ellenálló képességedet, így könnyebben kezelheted az élet nehézségeit és stresszes helyzeteit.

Ezeket az eszközöket egy interaktív ebook formájában gyűjtöttem össze, hogy könnyen elérhetőekés könnyen feldolgozhatóak legyenek.

Képzeld el, milyen érzés lenne, ha...

🚀 aktívan és hatékonyan haladnál az önazonos céljaid felé…

💪 magabiztosan és céltudatosan lépnél fel az élet minden területén…

🌞 egy pozitívabb, derűsebb, ellenállóbb és optimistább nézőpontból szemlélnéd a körülötted lévő világot és a veled történő eseményeket…

Készen állsz arra, hogy belevágj ebbe az átalakulásba?

Ha most azt gondolod, ez igazán jól hangzik, akkor itt az ideje, hogy megismerd a

Pozitív pszichológiai GYORSSEGÉLYt!

Ez az interaktív munkafüzet útmutatást nyújt az önbizalmad és önértékelésed erősítéséhez, az érzelmi stabilitásod javításához, segítve ezzel, hogy elérhesd azokat a céljaidat és álmaidat, amelyeket korábban lehetetlennek hittél.

Válaszd ki, melyik lehetőség segítene Neked a leginkább!

Választhatod csak feladatgyűjteményt, VAGY a kedvezményes csomagajánlat keretében megvásárold a teljes programot mindössze 12 990 Ft-ért.

Munkafüzet

Ára: 6 990 Ft

* Különleges elégedettségi garancia

Munkafüzet és emailes visszajelzés

Ára: 20 970 Ft helyett
12 990 Ft

* Csomagkedvezmény | Különleges elégedettségi garancia

Mit mondanak rólam mások?

Miért én vagyok a megfelelő ember arra, hogy segítsek neked?

Szia, Klaudia vagyok, a pozitív pszichológus, az anyák érzelmi és pszichológiai jóllétének szakértője.

Pszichológusként arra specializálódtam, hogy segítsem az anyukákat az önbizalmuk és az optimizmusuk növelésében, az érzelmi stabilitásuk javításában és a tartós boldogságuk megalapozásában. Évek óta foglalkozom ezzel a területtel, és számos anyának segítettem már – jóval azelőtt, hogy magam is anya lettem volna.

Már iskolapszichológus koromban kitapasztaltam, hogy melyik módszer a segít legjobban a szülőknek a gyereknevelés megkönnyítésében és és az életminőségük javításában. Ez a pozitív pszichológia.

Hiszek abban, hogy minden anya képes arra, hogy magabiztos, önazonos, boldog és jó példa legyen. 

Azért alkottam meg ezt a munkafüzetet, hogy segítsek neked ennek az elérésében.

elégedettségi garancia

Az ebook megvásárlása teljesen kockázatmentes! Egy különleges 7 napos elégedettségi garancia biztosítja, hogy a pénzed nem veszik el, mindenképpen kapsz segítséget.

Ha a korábbi tapasztalataid óvatosabbá tettek, szeretnélek biztosítani arról, hogy teljes nyugalommal kipróbálhatod a Pozitív pszichológiai konzultációt.

Miért? Mert annyira biztos vagyok benne, hogy hasznosnak fogod találni az önbizalmad és az optimizmusod erősítésére szolgáló gyakorlatokat és tippeket. A garancia értelmében, ha a konzultációt követő 3 napon belül írsz egy emailt nekem, arról, hogy mit vártál volna tőle, amit nem kaptál meg, kapsz egy 50 perces online pszichológiai tanácsadást INGYEN.

Nincs semmi vesztenivalód, mert mindenképpen segíteni fogok Neked az érzelmi jólléted fejlesztésében!

Azon tűnődsz, hogy vajon mindenkinek működik-e ez a módszer?

Engedd meg, hogy megnyugtassalak ebben a kérdésben.

Az évek során szerzett tapasztalataim és tudásom alapján biztos vagyok abban, hogy az általam készített önsegítő feladatgyűjtemény valóban segítséget nyújt azoknak az anyáknak, akik mélyebben szeretnék megérteni önmagukat és boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet szeretnének élni.

Lehetséges, hogy kétségek merülnek fel benned, de egy pillanatra nézzük rá más szemüvegen keresztül erre a kérdésre:

Amikor valami újba kezdesz, természetes, hogy kétségeid vannak. Azonban az igazi változás mindig a biztonsági zónán túl kezdődik. A legnagyobb lépéseket azok teszik meg, akik készek kilépni ebből a biztonságos zónából, és nyitottak az új lehetőségekre.

Ne feledd, hogy az életed a te kezedben van, és te döntöd el, hogy milyen irányba szeretnél haladni.

Ha most elkötelezed magad az előrehaladás mellett, nagyobb valószínűséggel fogsz olyan eredményeket elérni, amiket régóta szeretnél.

Mindenki képes változásra és fejlődésre, ha hajlandó elkötelezni magát az út mellett és kitartóan dolgozni a céljaiért.

Vajon mit mondana most erre a kételyeidre a magabiztosabb éned?

Van még kérdésed?

Hadd válaszoljak a leggyakrabban felmerülő kérdésekre:

Ez egy összetett kérdés, de röviden: a life coaching célja, hogy támogatást és útmutatást nyújtson azoknak, akik úgy érzik, hogy válaszúthoz érkeztek, és szükségük van némi extra segítségre, hogy pozitív és konstruktív módon mozdítsák előre az életüket – mivel ez nem terápia, nem arra szolgál, hogy tartós személyiségváltozást hozzon létre.

A pozitív pszichológiai eljárások (terápia vagy tanácsadás keretein belül) tudományosan alátámasztott módszerekkel segítik a klienseket a jóllétük növelésében, az erősségeik felfedezésében és alkalmazásában, a jobb teljesítményük elérésében és az önazonos céljaik megvalósításában (mint ez a munkafüzet).

A pozitív pszichológiai eljárások általában az erősségekre, a pszichés rugalmasságra, az optimizmusra és a pozitív érzelmek megélésére helyezik a hangsúlyt.

Én úgy jövök bele ebbe a képbe, hogy a pozitív pszichológiai eszközöket elsősorban prevenciós, megelőzési célból használom fel a klienseim pszichés ellenálló képességének fejlesztése érdekében.

Sok olyan emberrel találkoztam, akiknek a pszichológia szó hallatán a múlton merengő, filozofáló és rágódó ember képe jelenik meg. Ez egy több pszichológiai módszertanban megtalálható közös vonáson alapul.

Azonban a pozitív pszichológiai eszközök és technikák nem ilyenek: ezek a jelenben, illetve a közeljövőben fejtik ki a hatásukat!

A pozitív pszichológia egy viszonylag új pszichológiai irányzat, amely a jóllét, a boldogság, az erősségek és erények, valamint az emberi potenciál pozitív aspektusaira összpontosít. A célja, hogy segítse az embereket abban, hogy teljesebb és elégedettebb életet éljenek.

A saját erőforrások azokat a képességeidet és erősségeidet jelentik, amivel akár a külvilágból érkező segítséget és támogatást mozgósítani és alkalmazni tudod.

Ezek segítenek neked abban, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb maradj még akkor is, ha váratlan vagy kellemetlen helyzetbe kerülsz.

A munkafüzetben található gyakorlatok elsősorban a te készségeidet fejlesztik, azonban, ha a gyermeked azt látja, hogy aktívan teszel a saját jóllétedért, ő is meg fogja tanulni ezeket. 

Viszont meg szeretném jegyezni, hogy ha már azon gondolkodsz, hogyan válhatsz jó anyává, nagy valószínűséggel elég jó édesanyja vagy a gyermekednek!

Ezek a visszajelzések úgy készülnek el, hogy elküldöd nekem emailben a beszkennelt munkafüzeted egészét, én pedig alaposan átnézem azt. A feladatok megoldása alapján kiegészítő gyakorlatokat javaslok, és elmondom, hogy én milyen ismétlődő mintázatokra lettem figyelmes.

Fontos, hogy tudd, ezek a visszajelzések 7 munkanap alatt jutnak el hozzád válaszemailben

Ha megnézted a visszajelzésem, és bármilyen kérdés maradt benned, egy emailben fel tudod tenni nekem azokat és én válaszolni fogok rájuk,

Fontos, hogy tudd, ezekre az emailekre szintén 7 munkanap alatt válaszolok majd.

Ezek segítenek neked abban, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb maradj még akkor is, ha váratlan vagy kellemetlen helyzetbe kerülsz.

A Stripe az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó, MasterCard és Visa kártyával fizethetsz. A fizetési felület magyar nyelvű, nem navigál el a pozitivpszichologus.hu-ról, és a kártyaadataid természetesen nem jutnak el hozzám, sem máshoz.

Írj nekem bátran az info@pozitivpszichologus.hu email címre és igyekszem maximum 48 órán belül, a legpontosabban válaszolni neked. 🙂

Még egy utolsó fontos gondolat

Elértél az oldal legvégére, és mivel még mindig itt vagy, miközben eldöntöd, hogy ez az ebook neked való-e, még egy utolsó dolgot engedj meg:

Nem számít, hogy hogyan döntesz, hogy a Pozitív pszichológiai „gyorssegélyt” beilleszted-e a rutinodba vagy sem…

Kérlek, NE várj még egy napot azzal, hogy az érzelmi jóllétedbe fektess.

Mert NEM szeretném, ha később visszatekintve azt gondolnád: „Annyi jó élményt és örömöt hagytam ki – a mindenit, bárcsak hamarabb elkezdtem volna!”.

És ez azért van, mert a fenntartható és boldog anyasághoz valójában:

  • önmagunk megismerésén keresztül vezet az út,
  • magabiztosság, önazonosság és optimizmus kell hozzá,
  • az erősségeink felhasználása és az érzelmi ellenálló képességünk fejlesztése elengedhetetlen.

És mi a te feladatod? Csak az, hogy tegyél azért, hogy ez valóban megtörténjen.

Ezért készítettem el a Pozitív pszichológiai „gyorssegélyt” – hogy segítsek NEKED érzelmileg megerősödni és kiteljesedni.

És ez a Te lehetőséged arra, hogy beilleszd ezeket az eszközöket az életedbe – és ha megteszed, alig várom, hogy lássam a pozitív változásokat, amiket meg fogsz tapasztalni.

Klaudia

Scroll to Top