Jól jönne egy kis "gyorssegély", hogy olyan anya legyél, amilyen mindig is lenni akartál?

Biztos vagyok benne, hogy Neked is volt egy kép a fejedben arról, hogy milyen anyává akarsz válni. Ha ennek a megvalósításában Te is elakadtál, nincs semmi baj, segítek Neked!

saját tempódban, a saját időbeosztásod szerint, a saját erőforrásaidat felhasználva segítek Neked, hogy megtaláld azokat a pszichológiai eszközöket, amikkel pozitívabb, lelkesebb és kiegyensúlyozottabb anyává válhatsz!

Hadd meséljem el, milyen anyukákkal dolgoztam az utóbbi időszakban:

De most figyelj: van remény!

Mindegyik fenti leírt élethelyzetet meg lehet oldani. Csak egy kis tudatosság és reális, de pozitív nézőpontváltás kell. Erre nagyon jól alkalmazható, hatékony technikákat és gyakorlatokat fejlesztettek ki.

És  ha valamire, ezekre a praktikákra nagy magabiztossággal meg tudlak tanítani téged is!

Miért vagyok ennyire biztos magamban és a tudásomban?

Erre pontosan három okom van!

  1. Pszichológus vagyok, és a hozzád hasonló kisgyerekes édesanyáknak segítek a pozitív pszichológia tudományos eszközeire támaszkodva abban, hogy kiegyensúlyozott, boldog és ebben a gyerekeiknek példát mutató szülőkké váljanak!
  2. Két 4 év alatti gyermek édesanyja vagyok, akinek heteken belül megszületik a harmadik gyermeke. Gyakorló többgyerekes kismamaként nem csak kinyilatkoztatom a tudást, hanem aktívan alkalmazom is azokat a technikákat, amikre megtanítom a klienseimet.

A harmadik okom pedig nagyon egyszerűen annyi, hogy:
TE VAGY A FEJLŐDÉS KULCSA!

Én pedig bízom benned, hiszen nem véletlen keveredtél erre az oldalra. Látszik, hogy elég elhivatott vagy, és tudom, hogy minden eszközöd és erőforrásod meg van arra, hogy elérd azt a célt, amit saját magadnak kitűztél.

Én csak abban segítek neked, hogy megmutatom, melyik zsebedből vedd elő a megfelelő eszközöket és melyik erőforrásaidra támaszkodj a fejlődésed érdekében. De a nap végén a munkát te végzed el, én csak támogatlak ebben!

Mély meggyőződésem (és tapasztalatom), hogy Carl Rogersnek, a szakmai példaképemnek igaza volt akkor, amikor azt mondta:

„Minden emberben veleszületetten jelen van a pozitív irányba való fejlődés lehetősége.”

Szeretnél te is a saját szabályaid szerint, a saját erőforrásaidat felhasználva egy pozitívabb, lelkesebb és kiegyensúlyozottabb anyává válni?

Miért és hogyan tud segíteni neked ez a lehetőség?

Szimpatikus, amit eddig olvastál? Magadra ismertél bármelyik helyzettel kapcsolatban?

Akkor válaszd ki, mi segítene Neked a leginkább!

5+12 gyakorlatot tartalmazó munkafüzet

Ára: 5 990 Ft

Munkafüzet és videós visszajelzés

A szolgáltatás csomag akciós ára:
17 970 Ft helyett
11 980 Ft

FONTOS KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

1. Ez a lehetőség csak 2023. május 31-ig érhető el. Ezt követően csak a szülési szabadságom után, előre még nem meghatározható időpontban – az infláció mértékének megfelelő áremelkedés mellett – lesz újra elérhető ez a termékem.

2. A videós visszajelzéshez szükség van arra, hogy elküldd nekem a kitöltött munkafüzetet. Ennek a határideje 2023. június 7. Ezt követően nem tudom a 7 munkanapos határidőt tartani.

nap
óra
perc
másodperc

Ti kérdeztétek...

Sok olyan emberrel találkoztam, akiknek a pszichológia szó hallatán a múlton merengő, filozofáló és rágódó ember képe jelenik meg.

A pozitív pszichológiai eszközök és technikák nem ilyenek: ezek a jelenben, illetve a közeljövőben fejtik ki a hatásukat!

Dehogyis!

A saját erőforrások azokat a képességeidet és erősségeidet jelenti, amivel akár a külvilágból érkező segítséget és támogatást mozgósítani és alkalmazni tudod.

Ezek segítenek neked abban, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb maradj még akkor is, ha váratlan vagy kellemetlen helyzetbe kerülsz.

A munkafüzetben található gyakorlatok elsősorban a te készségeidet fejlesztik, azonban, ha a gyermeked azt látja, hogy aktívan teszel a saját jóllétedért, ő is meg fogja tanulni ezeket. 

Viszont meg szeretném jegyezni, hogy ha már azon gondolkodsz, hogyan válhatsz jó anyává, nagy valószínűséggel elég jó édesanyja vagy a gyermekednek!

Ezek a videók úgy készülnek majd el, hogy elküldöd nekem emailben a beszkennelt munkafüzeted egészét, én pedig alaposan átnézem azt. A feladatok megoldása alapján kiegészítő gyakorlatokat javaslok, és elmondom, hogy én milyen ismétlődő mintázatokra lettem figyelmes.

Fontos, hogy tudd, ezek a videós visszajelzések 7 munkanap alatt jutnak el hozzád egy online felületen, aminek a linkjét csak te és én fogjuk tudni.

Azt is ki kell emelnem,  hogy a kitöltött munkafüzetek visszaküldésének határideje 2023. június 7.

Ezt követően ez a lehetőség elvész.

Ha megnézted a videós visszajelzésem, és bármilyen kérdés maradt benned, egy emailben fel tudod tenni nekem azokat és én válaszolni fogok rájuk,

Fontos, hogy tudd, ezekre az emailekre szintén 7 munkanap alatt válaszolok majd.

A Stripe az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó, MasterCard és Visa kártyával fizethetsz. A fizetési felület magyar nyelvű, nem navigál el a pozitivpszichologus.hu-ról, és a kártyaadataid természetesen nem jutnak el hozzám, sem máshoz.

A vásárlásodról készült számlát automatikusan megkapod azzal az emaillel együtt, amiben a munkafüzet is szerepel.

Júniustól a vállalkozásom szüneteltetve lesz, mivel a csed ideje alatt nem végezhetek olyan tevékenységet, amiből bevételem származik. 

A munkafüzet értékesítése – még akkor is, ha teljesen automatizált – ilyen jövedelemszerző tevékenységnek minősül.

Írj nekem bátran az info@pozitivpszichologus.hu email címre és igyekszem maximum 48 órán belül, a legpontosabban válaszolni neked. 🙂

Mit mondanak rólam mások?

5/5
"Klaudia empatikus, megértő, maximálisan odafigyelő és a jelenben lévő, néha találóan frappáns segítőm. Nagyon sokat segített és hatékonyan kísért az önismeretem és a tudatosságom növelése alatt."
Emma
1 gyerekes anyuka és kismama
"Nekem nagyon tetszett, lényegében nagyon egyszerű gyakorlatokat mutattál, magamtól viszont nem is gondoltam volna, hogy ezek ennyit tudnak jelenteni."
Vivienn
2 gyerekes anyuka

Ők már tudják, hogy milyen felszabadító érzés végre olyan anyának látni magad, mint amilyennek korábban elképzelted Magad!

Te is lehetsz nyugodt, boldog és kiegyensúlyozott szülő. Olyan szülő, aki jó példával jár a saját gyermeke előtt, így ő is tudatos, a boldogságáért aktívan cselekvő felnőtté tud majd felcseperedni.

Gondolj bele, mi a legrosszabb, ami történhet Veled?

Megveszed a munkafüzetet, leülsz, elkezdet kitölteni. Rájössz, hogy ez nem egy olyan semmitmondó, könnyű bullshit mantragyűjtemény, amit bárhonnan összehorgászhatsz.

Pár napig gondolkodsz ezen, felszívod magad, újra előveszed a munkafüzetet, és végre nekiállsz! Felelősséget vállalsz saját magadért!

Új tudással és hatékony erőforrásokkal leszel gazdagabb, így tényleg eltudsz indulni azon az úton, ami a fejlődés útjára állít téged. Hiszen én csak az eszközöket adom. A munka java rád vár! És ez már nem ijeszt meg téged, mert ez azt jelenti, hogy csak rajtad múlik, milyen messze jutsz el. Nem függsz semmitől és senkitől!

Bízz egy kicsit magadban és adj egy esélyt a fejlődésnek!

Ha most mégis úgy döntesz, hogy nem élsz ezzel a lehetőséggel, azzal elfogadod, hogy csak lassan, próba-szerencse alapon fogod megtalálni azokat az eszközöket, amik valóban segítenek neked.

Szerintem ennél sokkal többet érdemelsz te és a gyermeked is. Hiszen tudod, kiegyensúlyozott anya nélkül, nincs kiegyensúlyozott gyerek sem!

A döntés a tiéd.