Szeretnél újra magabiztos lenni és élvezni az anyaság minden pillanatát, anélkül hogy folyamatosan túlterheltnek éreznéd magad?

Ha olyan anyuka vagy, aki folyamatosan túlterheltnek érzi magát, és hiányzik belőle az önbizalom, az optimizmzus és az önazonosság – akkor ez az ebook neked szól!

Mi lenne, ha az anyaság kihívásait könnyedén és örömmel, önbizalomhiánytól és aggodalmaktól mentesen tudnád leküzdeni?

Az a jó hírem van neked, hogy ez egy teljesen járhat út, és tudod, mi a legjobb rész az egészben?

Csak egy kattintásnyira vagy tőle!

Gondold csak végig: az önbizalmunk és az önazonosságunk építése az anyaságunk legfontosabb eszköze. Ez az, amin keresztül elérhetjük azt a magabiztos erőt és nyugalmat, amire az anyasággal járó kihívások kezelésében szükségünk van.

Valójában a magabiztosság nem csak egy jó kiindulási alap az anyaság kihívásaival való megküzdéshez, hanem a válasz arra, hogyan lehet a kihívásokból sikerélményt kovácsolni.

És ha ez nem lenne elég ok ahhoz, hogy jobban figyeljünk erre:

Lehet, hogy az okozza a legnagyobb ellenállást benned, hogy úgy gondolod, ezekeken lényegében nem tudsz változtatni.

Nem bízol se magadban, se a jobb jövő reményében.

Úgy gondolod, hogy nincs érdemi ráhatásod ezekre a dolgokra, és nem tudsz érzelmileg elég ellenálló lenni a feszültségkeltő helyzetekben.

Lehet, hogy folyamatos stresszel és aggodalmakkal kell szembenézned.

És nyilván boldogan szeretnéd megélni az anyaságodat, de az állandó kétségek és bizonytalanság érzése hátráltat ebben.

Valószínűleg magányosan és elkeseredetten érzed magad emiatt, ugyanakkor lehet, hogy nincs lehetőséged vagy időd arra, hogy pszichoterápiára járj.

De mint olyasvalaki, aki egyszer már járt ebben a cipőben, és mint az érzelmi- és pszichológia jóllét képzett szakembere, örömmel mondhatom, hogy ennek nem kell így lennie.

Mi lenne, ha lenne egy módja annak, hogy magabiztosan meg tudd élni az anyaság örömeit ÉS megerősítsd az érzelmi ellenálló képességedet?

Én Klaudia, 3 kisgyermek anyukájaként tisztában vagyok a mindennapi kihívásokkal, amelyekkel az anyáknak szembe kell nézniük. De képzett és tapasztalt pszichológusként azt is pontosan tudom, hogyan lehet ezeket a kihívásokat a saját erőforrásainkkal leküzdeni.

Ezért alkottam meg a Pozitív Pszichológia „Gyorssegélyt”, ami megoldást kínál a fent említett problémákra.

Ez az ebook az önbizalom, az önazonosság, az erősségek, az érzelmi ellenálló képesség és az optimizmus fejlesztésének alapvető lépéseivel foglalkozik.

És ezek a készségek adják a KULCSOT a fenntartható, boldog anyaság megéléséhez.

Ráadásul annyira biztos vagyok a tudásomban, hogy egy különleges elégedettségi garanciát is adok, ami azt jelenti, hogy ha nem tanulsz semmit önmagadról ebből az ebookból, és írsz nekem 7 napon belül egy e-mailt, akkor kapsz egy INGYENES 50 perces online tanácsadást.

Itt vannak azok a dolgok, amelyek különlegessé teszik a „Pozitív pszichológiai ‘gyorssegélyt‘”, és amelyek segítségével te is könnyedén elérheted a céljaidat:

Mindezeket az erőforrásokat egy interaktív ebookba öntöttem, hogy könnyedén elérhetőek legyenek számodra, elkerülve azt, hogy a kiégést kockáztatnád.

Képzeld el, milyen érzés lenne:

Ha most azt gondolod, ez igazán jól hangzik, akkor...

Vess egy pillantást a Pozitív pszichológiai gyorssegélyre!

Az interaktív munkafüzetre, ami segít az önbizalmad és önértékelésed növelésében, valamint az érzelmi stabilitásod javításában, hogy megvalósíthasd azokat az álmaidat és célokat, amiket eddig elérhetetlennek gondoltál.

Válaszd  ki, melyik lehetőség segítene Neked a leginkább!

5+12 gyakorlatot tartalmazó munkafüzet

Ára: 6 990 Ft

Munkafüzet és videós visszajelzés

A csomag akciós ára:
20 970 Ft helyett
12 990 Ft

Mit mondanak rólam mások?

Emma1 gyerekes anyuka és kismama​
Tovább olvasom
Klaudia empatikus, megértő, maximálisan odafigyelő és a jelenben lévő, néha találóan frappáns segítőm. Nagyon sokat segített és hatékonyan kísért az önismeretem és a tudatosságom növelése alatt.
Vivienn2 gyerekes anyuka​
Tovább olvasom
Nekem nagyon tetszett, lényegében nagyon egyszerű gyakorlatokat mutattál, magamtól viszont nem is gondoltam volna, hogy ezek ennyit tudnak jelenteni.
Enikő1 gyerekes anyuka​
Tovább olvasom
Személy szerint nagyon jó volt tapasztalni azt, hogy valaki teljesen megérti azt, hogy a gyereknevelés nem egy sétamenet sokszor, és attól még, hogy elakad az ember olykor, igenis tovább lehet haladni az úton, csak néha kell egy kis löket (ebben a "löketben" segíthet ez a tanácsadás is).
Előző
Következő

Miért én vagyok a megfelelő személy arra, hogy segítsek Neked megvalósítani a legmélyebb álmaidat?

Segítek neked, hogy az érzelmeidre és az erősségeidre támaszkodva meg tudd élni, hogy végre elég jó anya vagy!

Szia, Klaudia vagyok, a pozitív pszichológus, az anyák érzelmi és pszichológiai jóllétének szakértője.

Pszichológusként arra specializálódtam, hogy segítsem az anyukákat az önbizalmuk és az optimizmusuk növelésében, az érzelmi stabilitásuk javításában és a tartós boldogságuk megalapozásában. Évek óta foglalkozom ezzel a területtel, és számos anyának segítettem már – jóval azelőtt, hogy magam is anya lettem.

Már iskolapszichológus koromban mély betekintést nyertem abba, hogy melyik módszer a segít legjobban a szülőknek a gyereknevelés megkönnyítésében és és az életminőségük javításában. Ez a pozitív pszichológia.

Hiszek abban, hogy minden anya képes arra, hogy magabiztos, önazonos, boldog és jó példa legyen. Azért alkottam meg ezt a munkafüzetet, hogy segítsek neked ennek az elérésében.

Biztos vagyok benne, hogy az ebook új lendületet ad a mindennapjaidnak és újra fel tudod fedezni az anyaság örömeit.

Készen állsz arra, hogy elinduljunk ezen az izgalmas utazáson?

elégedettségi garancia

Az ebook megvásárlása teljesen kockázatmentes! Egy különleges 7 napos elégedettségi garancia biztosítja, hogy a pénzed nem veszik el, mindenképpen kapsz segítséget.

Ha a korábbi tapasztalataid óvatosabbá tettek, szeretnélek arról biztosítani, hogy teljes nyugalommal kipróbálhatod a Pozitív pszichológiai „gyorssegélyt”.

Miért? Mert biztos vagyok benne, hogy hasznosnak fogod találni az önbizalmad és az optimizmusod erősítésére szolgáló gyakorlatokat és tippeket. A garancia értelmében, 7 napod van felfedezni a Pozitív pszichológiai „gyorssegély”-t, és ha ezután nem vagy elégedett vele, írj egy emailt nekem, arról, hogy mit vártál volna az ebooktól, amit nem kaptál meg, és egy 50 perces online pszichológiai tanácsadást kapsz INGYEN.

Nincs semmi vesztenivalód, mert mindenképpen segíteni fogok Neked az érzelmi jólléted fejlesztésében.

Ennyire sokat olvastál, és most azon tűnődsz, hogy "Biztosan működik ez a módszer mindenkinél?"?

Engedd meg, hogy megnyugtassalak ebben a kérdésben.

Hiszek abban, hogy mindenki képes pozitív változásra, és az életének jobbá tételére. Az évek során szerzett tapasztalataim és tudásom alapján biztos vagyok abban, hogy az általam készített önsegítő feladatgyűjtemény valóban segítséget nyújt azoknak az anyáknak, akik mélyebben szeretnék megérteni önmagukat és boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet szeretnének élni.

Lehetséges, hogy néha felmerül benned a kétség, de itt egy másik perspektíva:

Amikor valami újba kezdesz, természetes, hogy kétségek merülnek fel. Azonban az igazi változás mindig a kényelmi zónán kívül kezdődik. A legnagyobb lépéseket azok teszik meg, akik készek kilépni a biztonságos zónájukból, és nyitottak az új lehetőségekre.

Ne feledd, hogy az életed a te kezedben van, és te döntöd el, hogy milyen irányba szeretnél haladni. Ha most elkötelezed magad az előrehaladás mellett, nagyobb valószínűséggel fogsz olyan eredményeket elérni, amiket régóta szeretnél.

Mindenki képes változásra és fejlődésre, ha hajlandó elkötelezni magát az út mellett és kitartóan dolgozni az álmaiért.

Vajon mit mondana most erre a kételyedre a magabiztosabb éned?

Ti kérdeztétek:

Ez egy összetett kérdés, de röviden: a life coaching célja, hogy támogatást és útmutatást nyújtson azoknak, akik úgy érzik, hogy válaszúthoz érkeztek, és szükségük van némi extra segítségre, hogy pozitív és konstruktív módon mozdítsák előre az életüket – mivel ez nem terápia, nem arra szolgál, hogy tartós személyiségváltozást hozzon létre.

A pozitív pszichológiai eljárások (terápia vagy tanácsadás keretein belül) tudományosan alátámasztott módszerekkel segítik a klienseket a jóllétük növelésében, az erősségeik felfedezésében és alkalmazásában, a jobb teljesítményük elérésében és az önazonos céljaik megvalósításában (mint ez a munkafüzet).

A pozitív pszichológiai eljárások általában az erősségekre, a pszichés rugalmasságra, az optimizmusra és a pozitív érzelmek megélésére helyezik a hangsúlyt.

Én úgy jövök bele ebbe a képbe, hogy a pozitív pszichológiai eszközöket elsősorban prevenciós, megelőzési célból használom fel a klienseim pszichés ellenálló képességének fejlesztése érdekében.

Sok olyan emberrel találkoztam, akiknek a pszichológia szó hallatán a múlton merengő, filozofáló és rágódó ember képe jelenik meg. Ez egy több pszichológiai módszertanban megtalálható közös vonáson alapul.

Azonban a pozitív pszichológiai eszközök és technikák nem ilyenek: ezek a jelenben, illetve a közeljövőben fejtik ki a hatásukat!

A pozitív pszichológia egy viszonylag új pszichológiai irányzat, amely a jóllét, a boldogság, az erősségek és erények, valamint az emberi potenciál pozitív aspektusaira összpontosít. A célja, hogy segítse az embereket abban, hogy teljesebb és elégedettebb életet éljenek.

A saját erőforrások azokat a képességeidet és erősségeidet jelentik, amivel akár a külvilágból érkező segítséget és támogatást mozgósítani és alkalmazni tudod.

Ezek segítenek neked abban, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb maradj még akkor is, ha váratlan vagy kellemetlen helyzetbe kerülsz.

A munkafüzetben található gyakorlatok elsősorban a te készségeidet fejlesztik, azonban, ha a gyermeked azt látja, hogy aktívan teszel a saját jóllétedért, ő is meg fogja tanulni ezeket. 

Viszont meg szeretném jegyezni, hogy ha már azon gondolkodsz, hogyan válhatsz jó anyává, nagy valószínűséggel elég jó édesanyja vagy a gyermekednek!

Ezek a visszajelzések úgy készülnek el, hogy elküldöd nekem emailben a beszkennelt munkafüzeted egészét, én pedig alaposan átnézem azt. A feladatok megoldása alapján kiegészítő gyakorlatokat javaslok, és elmondom, hogy én milyen ismétlődő mintázatokra lettem figyelmes.

Fontos, hogy tudd, ezek a visszajelzések 7 munkanap alatt jutnak el hozzád válaszemailben.

Ha megnézted a visszajelzésem, és bármilyen kérdés maradt benned, egy emailben fel tudod tenni nekem azokat és én válaszolni fogok rájuk,

Fontos, hogy tudd, ezekre az emailekre szintén 7 munkanap alatt válaszolok majd.

A Stripe az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó, MasterCard és Visa kártyával fizethetsz. A fizetési felület magyar nyelvű, nem navigál el a pozitivpszichologus.hu-ról, és a kártyaadataid természetesen nem jutnak el hozzám, sem máshoz.

A vásárlásodról készült számlát automatikusan megkapod azzal az emaillel együtt, amiben a munkafüzet is szerepel.

Írj nekem bátran az info@pozitivpszichologus.hu email címre és igyekszem maximum 48 órán belül, a legpontosabban válaszolni neked. 🙂

Elértél az oldal legvégére, és mivel még mindig itt vagy, miközben eldöntöd, hogy ez az ebook neked való-e, még egy utolsó dolgot engedj meg:

Nem számít, hogy hogyan döntesz, hogy a Pozitív pszichológiai „gyorssegélyt” beilleszted-e a rutinodba vagy sem…

Kérlek, NE várj még egy napot azzal, hogy az érzelmi jóllétedbe fektess.

Mert NEM szeretném, ha később visszatekintve azt gondolnád: „Annyi jó élményt és örömöt hagytam ki – a mindenit, bárcsak hamarabb elkezdtem volna!”.

És ez azért van, mert a fenntartható és boldog anyasághoz valójában:

– önmagunk megismerésén keresztül vezet az út,
– magabiztosság, önazonosság és optimizmus kell hozzá,
– az erősségeink felhasználása és az érzelmi ellenálló képességünk fejlesztése elengedhetetlen.

És mi a te feladatod? Csak az, hogy tegyél azért, hogy ez valóban megtörténjen.

Ezért készítettem el a Pozitív pszichológiai „gyorssegélyt” – hogy segítsek NEKED érzelmileg megerősödni és kiteljesedni.

És ez a Te lehetőséged arra, hogy beilleszd ezeket az eszközöket az életedbe – és ha megteszed, alig várom, hogy lássam a pozitív változásokat, amiket meg fogsz tapasztalni.

Klaudia

Bezárás

Scroll to Top