Gyakorlatias lépésekkel a magabiztos, boldog, tudatos, pozitív szülőségért!

Személyre szabottan, a jelenlegi önismereti szintednek megfelelően segítek túljutni a szülői elakadásaidon és megtalálni azokat az eszközöket, amikkel kiegyensúlyozott szülővé válhatsz!

Szeretnéd te is ÚGY megélni a szülőséget, ahogy azt korábban, még a gyermeked előtti életedben gondoltad?

Klienseim általában a következő nehézségekkel keresnek meg engem:

Miben segít neked a pozitív pszichológiai konzultáció?

Avagy honnan tudhatod, hogy ez a segítő beszélgetés az, ami közelebb visz téged a szülői céljaidhoz?

A konzultáció során egy előre összeállított kérdéssoron megyünk végig. Ezt a kérdéssort a legújabb kutatási és gyakorlati eredmények alapján állítottam össze. A konzultáció célja az, hogy megtaláljuk, hol tud neked segíteni a pozitív pszichológia tudománya a te céljaidnak a legmegfelelőbb módon.

Akár már mély önismerettel rendelkezel, vagy éppen most indulsz el az önfeltárás útján, biztos, hogy találkozol olyan gondolattal vagy technikával, amivel kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb hétköznapokat alakíthatsz ki magadnak!

Átláthatóvá és könnyen tervezhetővé tesszük, ami eddig bonyolult volt. Együtt összeállítjuk azt az öngondoskodási rutint, ami segítségével egy új, pozitív, tudatos és kitartó önmagaddá és így szülővé válhatsz!

A konzultáció neked való, ha...

A konzultáció NEM neked való, ha...

Mi lenne, ha magabiztosan navigálnál a mindennapokban anélkül, hogy állandóan azon aggódnál, elég jó szülő vagy-e? Legjobb tudásom szerint segítelek abban, hogy a konzultáció végén motivációtól fűtve ugorj neki a gyerekneveléssel járó feladatoknak!

Ezért bízhatsz a szaktudásomban

Páli-Apostol Klaudia vagyok, okleveles pszichológus és személyközpontú tanácsadó. Sok évnyi tanulás után iskolapszichológusként kezdtem a szakmai pályafutásom. Ekkor kezdtem először alkalmazni a pozitív pszichológia tudományos eredményeit a gyakorlati munkám során: több preventív, készségfejlesztő programot terveztem és tartottam kamasz gyerekeknek

Majd szépen lassan áteveztem a felnőttekkel való munka vizeire. Meglepő módon az első felnőtt klienseim több, mint 75%-a kisgyerekes anyuka volt. 

Amikor gyeden voltam a kisebbik fiammal, azt vettem észre, hogy nagyon sokat lehet olvasni arról, hogy hogyan neveljük a gyermekünket a pozitivitás szellemében, azonban arról sokkal kevesebb szó esik, hogy szülőként mit tehetünk a saját jóllétünk érdekében. 

Akkor fogadtam meg, hogy a munkám vezetővonala a továbbiakban az, hogy szakmailag hiteles és gyakorlatias támogatást nyújtsak a szülőtársaimnak erről. Fontos szakmai célom, hogy a szülők saját maguk jóllétére is pontosan annyi figyelmet szenteljenek, mint a gyermekeik fejlődésére és jóllétére.

Eltökélt szándékom ezért, hogy segítsek neked abban, hogy te is megtapasztald a pozitív pszichológia fenomenális erejét.

Mit mondanak rólam mások?

5/5
"Klaudia empatikus, megértő, maximálisan odafigyelő és a jelenben lévő, néha találóan frappáns segítőm. Nagyon sokat segített és hatékonyan kísért az önismeretem és a tudatosságom növelése alatt."
Emma
1 gyerekes anyuka és kismama
"Nekem nagyon tetszett, lényegében nagyon egyszerű gyakorlatokat mutattál, magamtól viszont nem is gondoltam volna, hogy ezek ennyit tudnak jelenteni."
Vivienn
2 gyerekes anyuka

Szimpatikus, amit olvastál eddig? Eljönnél a konzultációra?

Mutatom, hogy zajlik ennek a forgatókönyve:

Csomagválasztás

Görgess lefelé, és válaszd ki, hogy melyik tanácsadási forma passzol az igényeidhez.

Visszaigazolás

Kapsz egy visszaigazoló levelet, benne minden fontos információval.

Időpontfoglalás

Válassz időpontot a naptárban, és találkozunk a konzultáción.

Melyik csomagra van szükséged?

Egy alkalmas konzultáció

Dedikált pozitív pszichológia konzultáció 90 percben.

Ára: 18 000 Ft

Három alkalmas konzultációs csomag

Utánkövetéses pozitív pszichológia konzultáció sorozat 3×90 percben, heti 1 alkalommal.

Ára: 50 000 Ft

Ti kérdeztétek...

A konzultáción elhangzottak elsősorban a Te készségeidet fejlesztik, azonban, ha a gyermeked azt látja, hogy aktívan teszel a saját jóllétedért, Ő is meg fogja tanulni ezeket. 

Viszont meg szeretném jegyezni, hogy ha már azon gondolkodsz, hogyan válhatsz jó anyává, nagy valószínűséggel elég jó édesanyja vagy a gyermekednek!

Ezen az egy alkalmas, 90 perces online konzultáció azt tudjuk feltérképezni, hogy Neked személyesen miben tud segíteni a pozitív pszichológia szülőként. Eszközöket, új értelmezési lehetőségeket kaphatsz tőle a tudatosságod, az önismereted növekedéseés az átadott tudás által.

A Stripe az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó, MasterCard és Visa kártyával fizethetsz. A fizetési felület magyar nyelvű, nem navigál el a pozitivpszichologus.hu-ról, és a kártyaadataid természetesen nem jutnak el hozzám, sem máshoz.

Írj nekem bátran az info@pozitivpszichologus.hu email címre és igyekszem maximum 48 órán belül, a legpontosabban válaszolni neked. 🙂