fbpx

SIKERES FELIRATKOZÁS!

Pár percen belül máris megkapod az első levelem, benne a kért munkafüzettel. Ha 30 percen belül nem érkezne meg a levél, kérlek ellenőrizd a spam és a promóciós mappáid is. Ha ott sem találod, írj nekem egy levelet a info@pozitivpszichologus.hu címre.

Most pedig szeretnénk mutatni neked valamit egy igazi gyed- és anyai időbeosztás barát lehetőséget.

Ha kisgyermekes anyuka vagy, és gyakran érzed magad tehetetlennek, amikor a gyerekeid kiborulnak, akkor ez neked szól:

Megmutatom, hogyan maradj nyugodt és magabiztos, még akkor is, ha eddig semmi sem működött!

Szeretnél türelmesebb lenni és hatékonyabban kezelni a gyereknevelési kihívásokat?

Páli-Apostol Klaudia

Gyakran érzed úgy, mintha kicsúszna a talaj a lábad alól?

Képzeld el, hogy egy hosszú nap végén a gyerekeid ismét kiborulnak.

A konyhában állsz, próbálsz vacsorát készíteni, de a gyerekek a háttérben veszekednek és kiabálnak.

Tehetetlenül nézed őket, a feszültség egyre nő benned, és hirtelen kiabálni kezdesz, mert úgy érzed, nincs más választásod.

Az egész napod tönkremegy, és a bűntudat emészt, amiért nem tudtad nyugodtan kezelni a helyzetet.

Lehet, hogy úgy érzed, folyamatosan vesztésre állsz az érzelmeiddel szemben, és nem tudod, hogyan légy nyugodt és türelmes anya.

Az is lehet, hogy az állandó stressz és feszültség miatt úgy érzed, elhanyagolod a családodat és saját magadat is.

És nem elég, hogy emiatt folyamatosan kimerült és frusztrált vagy, ráadásul még a családi kapcsolataid is megsínylik ezt a helyzetet.

Gondoltál már arra, milyen jó lenne, ha érzelmileg stabil tudnál maradni minden stresszes helyzetben?

Pozitív pszichológiai "gyorssegély"

Képzeld el magad egy év múlva:

Még mindig ugyanazokkal a problémákkal küzdesz, mint most.

A gyerekeid kiborulnak, te pedig tehetetlennek érzed magad, és nem tudod, hogyan kezeld a helyzetet.

Minden egyes nap végén kimerülten rogysz le, és bűntudat gyötör, amiért megint nem sikerült összehoznod egy  veszekedésmentes napot.

Talán eljutsz arra a pontra, hogy már alig várod, hogy a gyerekek lefeküdjenek aludni, mert egyszerűen nem bírod tovább.

Az állandó stressz miatt nehezen találod meg a mindennapok örömét. És nem elég, hogy te szenvedsz, a gyerekeid is megsínylik ezt a helyzetet. Ők is érzik a feszültséget, és ez hatással van az ő érzelmi jólétükre és viselkedésükre is.

Ne hagyd, hogy ez a negatív jövő valósággá váljon!

Ennek nem kell így lennie...

Egy érzelmileg ellenálló anya nyugodt marad még a legstresszesebb helyzetekben is, és hatékonyan kezeli a gyerekek kiborulásait, anélkül, hogy elveszítené a türelmét.

Az érzelmi ellenállóképesség segít, hogy a lényeges dolgokra figyelj, kevesebb időt és energiát vesztegetve a negatív érzelmekre.

Az érzelmi ellenállóképesség fejlesztése olyan eszközöket ad a kezedbe, amelyekkel bármilyen helyzetben megőrizheted a türelmed és a nyugalmad.

Itt az idő, hogy végre változtass a dolgok menetén!

Képzeld el, milyen lenne, ha:

 • Reggelente energikusan és lelkesen indítanád a napot, mert tudnád, hogy bármilyen váratlan helyzetet könnyedén kezelsz.
 • Napközben békésen és türelmesen állnál a gyerekeid elé, és minden kihívást megoldanál anélkül, hogy elveszítenéd a nyugalmadat.
 • Magabiztosan néznél szembe a jövőbeli kihívásokkal, tudván, hogy képes vagy megőrizni az az önbizalmadat minden helyzetben.
 • Este, amikor leülnél a kanapéra, elégedetten gondolnál vissza a napra, mert tudnád, hogy minden helyzetet a legjobban kezeltél.

Végre sikerülne megtalálnod a rég megérdemelt érzelmi egyensúlyt, nyugalmat és elégedettséget az anyaságodban.

Érzelmi tudatosságfejlesztő kihívás2

LelkiErő emelő kihívás​

Ez a kihívás tudományosan megalapozott módszerekkel segít nyugodtabb és türelmesebb anyává válni, hogy a tehetetlenség, frusztráció és bűntudat ne vonja el a figyelmedet a fontos dolgokról.

Nem csak átmeneti megoldásokat nyújt, hanem új szemszögből mutatja be az anyaságot és az élet kihívásait.

Ne hagyd, hogy a kétkedő, folyton kritikus belső hangod megakadályozzon a változásban!

Nincs elég időm erre a programra.

A kihívás rövid, könnyen követhető feladatokat tartalmaz, amelyekhez napi pár perc is elég.

Tudom, hogy rengeteg dolgod van, de most nem kell aggódnod az időhiány miatt.

Már próbáltam más módszereket, és egyik sem működött.

A kihívásba tudományosan megalapozott és kipróbált technikákat tettem.

Tisztában vagyok vele, hogy tele a piac kóklerekkel, de a kihívásban szereplő feladatok bizonyítottan segítenek valódi és tartós változást elérni.

Túl drága, nem engedhetem meg magamnak.

Ez a kihívás egy megfizethető, gyedbarát szolgáltatás.

Tudom, hogy anyagilag mennyire kiszolgáltatott helyzetben van sok anya, de őszintén azt gondolom, hogy az önfejlesztés nem lehet csak a dolgozó anyák kiváltsága.

Miért én vagyok a megfelelő ember arra, hogy segítsek neked?

Páli-Apostol Klaudia vagyok, okleveles pszichológus és személyközpontú tanácsadó. 

Pályafutásomat iskolapszichológusként kezdtem, ahol a pozitív pszichológia módszereit alkalmaztam kiskamaszok készségfejlesztésére, támogatására.

Később felnőttekkel kezdtem dolgozni, első klienseim között sok kisgyerekes anyuka volt. 

A covid első hulláma alatt született meg az első gyermekem. Ezekben a hónapokban a saját bőrömön tapasztaltam meg, mennyire fontos, hogy a szülők is odafigyeljenek saját érzelmi és mentális jóllétükre. 

Ezért vált küldetésemmé, hogy a hiteles és gyakorlatias módon támogassam a szülőtársaimat ebben.

Célom, hogy megmutassam neked a pozitív pszichológia rendkívüli erejét.

Mit mondanak rólam mások?

Mit kapsz a LelkiErő emelés kihívással?

 • Tudományosan megalapozott módszereket: A programban olyan technikákat tanulsz, amelyek bizonyítottan működnek és segítenek nyugodtabb, türelmesebb anyává válni.
 • Rövid, napi feladatokat: A kihívás könnyen követhető, napi pár perc alatt elvégezhető feladatokat tartalmaz, így könnyen beillesztheted a mindennapi rutinodba.
 • Hosszú távú megoldások: Nem csak átmeneti enyhülést nyújt, hanem új szemszögből mutatja be az anyaságot és az élet kihívásait, hogy tartós változást érj el.
 • Erősebb kapcsolatok: Segít jobban megérteni és támogatni a gyermekeidet és a párodat, ezzel elősegítve a harmonikusabb és boldogabb családi élet megteremtését.
 • Megfizethető ár: A program mindenki számára elérhető, gyedbarát áron kínálja az önfejlesztés lehetőségét.
 • Pozitív szemlélet: Segít megszabadulni a tehetetlenség, frusztráció és bűntudat érzésétől, így könnyebben tudsz a lényeges dolgokra koncentrálni.
 • Érzelmi egyensúly és önbizalom: Végre megtalálhatod a rég megérdemelt érzelmi egyensúlyt és önbizalmat az anyaságban.

Csatlakozz az LelkiErő emelő kihíváshoz, és éld meg az anyaságot úgy, ahogy mindig is szeretted volna – érzelmileg kiegyensúlyozottan és boldogan!

A kihívás ára csak 4 990 Ft, ami levélenként és a hozzá tartozó feladatlaponként kevesebb, mint 1000 Ft.

Ez egy megfizethető árú, minőségi támogatás, amely segít hosszú távú változásokat elérni az életedben.

Bónusz a tartós eredményért!

A kihívás részeként megkapod a Pozitivitásörző csekklistát is, ami segít fenntartani a pozitív szemléletmódot a mindennapokban. Ez a csekklista praktikus tanácsokat és lépéseket tartalmaz, hogy mindig emlékezz arra, hogyan kezeld a kihívásokat és maradj pozitív.

Nyomtasd ki, és tedd olyan helyre, ahol mindennap szem előtt van. Így sosem felejted el az érzelmi stabilitás 5 lépését.

Van még kérdésed?

Hadd válaszoljak a leggyakrabban felmerülő kérdésekre:

Ez egy összetett kérdés, de röviden: a life coaching célja, hogy támogatást és útmutatást nyújtson azoknak, akik úgy érzik, hogy válaszúthoz érkeztek, és szükségük van némi extra segítségre, hogy pozitív és konstruktív módon mozdítsák előre az életüket – mivel ez nem terápia, nem arra szolgál, hogy tartós személyiségváltozást hozzon létre.

A pozitív pszichológiai módszerek tudományosan igazoltan segítenek a jóllét növelésében, az erősségek felfedezésében és alkalmazásában, a jobb teljesítmény elérésében és az önazonos célok megvalósításában (mint ez a munkafüzet).

A pozitív pszichológiai eljárások általában az erősségekre, a pszichés rugalmasságra, az optimizmusra és a pozitív érzelmek megélésére helyezik a hangsúlyt.

Én úgy jövök bele ebbe a képbe, hogy a pozitív pszichológiai eszközöket elsősorban prevenciós, megelőzési célból használom fel a klienseim pszichés ellenálló képességének fejlesztése érdekében.

A fizetés után kapsz egy levelet, amiben egy bevezető gyakorlatot találsz. Ezt követően 10 nap alatt 5 emailt kapsz, amiben egy-egy érzelmi ellenállóképességet fejlesztő gyakorlatot találsz. A gyakorlatokat pdf formában is megkapod e-mailben.

A Stripe az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó, MasterCard és Visa kártyával fizethetsz. A fizetési felület magyar nyelvű, nem navigál el a pozitivpszichologus.hu-ról, és a kártyaadataid természetesen nem jutnak el hozzám, sem máshoz.

Írj nekem bátran az info@pozitivpszichologus.hu email címre és igyekszem maximum 48 órán belül, a legpontosabban válaszolni neked. 🙂

Ez a kihívás pont neked való, ha:

 • Úgy érzed, hogy a gyereknevelés közben gyakran kiborulsz és tehetetlennek érzed magad.
 • Szeretnél nyugodtabb és türelmesebb anyává válni.
 • Készen állsz hatékonyabban kezelni a mindennapi érzelmi kihívásokat.
 • Eleged van abból, hogy a frusztráció és bűntudat elvonja a figyelmedet a lényeges dolgokról.
 • Nem tudod, hogyan maradj nyugodt és magabiztos a stresszes helyzetekben.
 • Szeretnél harmonikusabb és boldogabb családi életet élni.

Mielőtt elkattintasz innen, gondold át még egyszer:

Dönts most bárhogy is, de kérlek, ne hagyd, hogy a feszültség, bizonytalanság és frusztráció elvonja a figyelmed a kisgyerekes anyaság örömeiről.

Scroll to Top